18.4.07

Voleu dir?

Ahir llegia a variety que l'actor Edward Norton protagonitzarà la seqüela de Hulk. I jo em pregunto, senyors productors, directors de càsting i demés encarregats de decidir aquestes coses, n'esteu segurs? Una, crec que no cal que ens obsequieu amb una segona part de Hulk. Amb una n'hi ha prou i suficient. Més encara, fins i tot sense cap n'hauriem tingut prou. I dos, creieu que era la millor elecció possible?

Posem-nos en antecedents. Edward Norton, l'allargassat segons una amiga, és aquest


Diuen d'ell que és atractiu, i no els hi penso portar la contrària, i que té talent, tampoc ho faré. Algunes de les seves pelis són: Las dos caras de la verdad, Rounders, American Histoy X, El club de la lucha, El ilusionista, El velo pintado.

I aquest Eric Bana, el seu antecessor en el paper de Hulk


Realment, algú els hi veu alguna semblança? A veure, si me'ls miro bé crec que la part blanca dels ulls la tenen igual. I, a més, Norton del meu cor, què passa que tens problemes de liquiditat? o em diràs que aquest era el paper que sempre havies somniat protagonitzar?

La veritat és que hi ha decisions que no entendré mai.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

caraisss de quines coses s'assabenta una en el blog ... ha caigut molt baix aquest noi!!

Anònim ha dit...

Norton for ever! and... Bana for ever! L'autora ha manipulat la informació, la foto del Norton és molt més bona que la del Bana!:-(

txu ha dit...

denuncia'm!!!