25.4.07

Compte enrere per a "Cuenta atrás"

Per petició popular i després de moltes insistències per part dels meus fidels lectors us parlaré de la nova sèrie que el Dani Martín protagonitzarà a partir del mes de maig a Cuatro.


Es tracta d’una producció de Cuatro i Globomedia que porta per títol “Cuenta Atrás”. Els capítols, d’uns 50 minuts de durada, seran de caràcter autoconclusiu i començaran amb una escena de gran impacte en la que s’observarà a algú en perill imminent.



Llavors, en un període de temps concret anterior al de la primera escena, uns dies, unes hores o uns minuts, la unitat policial d’elit encapçalada per l’agent Corso (Dani Martín) començarà el seu treball d’investigació, amb la pressió de saber que es compta amb un temps límit per a resoldre el misteri. Quan finalitzi el compte enrere es tornarà a l’escena inicial i es produirà el desenllaç.



A més a més del Dani, també hi col·laboren els actors Álex González, Bárbara Lennie, José Ángel Egido y Teresa Hurtado de Ory.



En la última edició del Mercat Internacional de Programes de Televisió (MIPTV) la cadena francesa TF1 ja ha comprat la primera temporada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

doncs ara ja estic assabentada! ;-)

Anònim ha dit...

Caramb,caramb! Aquest noi no para! Espero que no la facin el mateix dia que "Herois".