24.4.07

Meme, en sèrie

Les noies de bytheway han penjat a la seva web un meme sobre personatges de televisió i no m'he pogut resistir la temptació de traslladar-lo aquí també:

1. Te gustaría ver nada más levantarte a: Michael Vaughn (Alias) al costat esquerra del llit; encara que si és al dret tampoc em queixaré.

2. Dejarías que te aconsejase durante un día de compras: Rachel Green (Friends) perquè l'estil de la Phoebe no el veig per a mi.

3.Estás en un edificio ardiendo sin posibilidad de pedir ayuda ¿quién te gustaría ser? Sidney Bristow (Alias) sempre té algun recurs per a utilitzar en situacions límit.

4. Has llegado tarde al trabajo ¿quién te gustaría que fuera tu jefe?
Susan Mayer (Mujeres desesperadas) perquè estic convençuda que ella arriba després de mi.

5. Vivirías en la casa de: els Walker (Cinco hermanos) encara que la Kitty resulta del tot insuportable.

6. ¿Que deporte practicarías y con quién? Bàsquet amb Nathan Scott (One Tree Hill).

7. Hoy estrenas ropa interior ¿con quién bailarías un tango? James "Sawyer" Ford (Lost) encara que ballar... el que es diu ballar... como que no; millor ens perdem per l'illa.

8. Un examen sorpresa, no sabes contestar a ninguna pregunta ¿de quién te copiarías? Chloe O'Brian (24) o Veronica Mars (Veronica Mars) depèn del tema de l'examen però les dos són mooooolt llestes.

9. ¿Quién merece un post tuyo? Qualsevol que faci alguna cosa destacable.

10. Si pudieras elegir ser un personaje de una serie ¿quién te gustaría ser? Veronica Mars (Veronica Mars) o Brooke Davies (One Tree Hill).

Tothom està convidat a agafar el relleu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

però x agafar el relleu, el meme ha de ser de sèries o potser d'alguna altra cosa? .... merda, acaba de marcar el Chelsea ... me cagun l'òstia (sorry)