12.5.07

Cleopatra Stratan, sensació a YouTube

Cleopatra Stratan és una nena de 4 anys que ha aconseguit ser número ú al seu país, Romania, i que planeja envair la resta d'Europa després que el videoclip del seu primer single, penjat convenientment a YouTube, hagi rebut més de milió i mig de visites.



El cas d'aquesta nena no és l'únic. Qui no recorda aquell nen francès, Jordy Lemoine, que va aconseguir col•locar el seu "Dur dur d'être bébe" en el número ú de les llistes de vendes de més d'un país europeu i convertir-se en premi guiness per ser el cantant més jove en aconeguir un número ú.

A Espanya, com no, també hi ha una llarga llista de nens cantants amb més o menys fortuna. Si ens remuntem als anys 50 podem trobar diversos exemples en el cinema musical que es feia a les hores com la Marisol o el Joselito. En els darrers anys, amb programes com el Lluvia de Estrellas que fa 12 anys va emetre Antena3, s'ha anat engrossint la llista. Nens com la María Isabel que va participar a l'Eurojunior el 2004 amb "Antes muerta que sencilla" o el Raulito que versionava a Estopa o David Civera han estat alguns exemples del fenomen "nen cantant, què mono".



El que està clar és que la polèmica està servida. Realment és el que a aquesta nena li agrada fer o és més aviat un cas d'explotació per part dels pares? El temps donarà la resposta. Mentrestant gaudiu del look que ens gasta la nena amb aquestes ulleres de sol tan chic.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

patètic el video i la cançó en sí ... realment, no entenc a aquests rumanesos!

Anònim ha dit...

La nena és més mona que la Maria Isabel. Vaya maletón que li han posat!